Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

το Δ.Σ. του Σωματείου αποφάσισε να σας ενημερώσει σχετικά με την δικαστική διεκδίκηση των Δώρων εορτών Πάσχα, Χριστουγέννων και επιδόματος αδείας για τα έτη 2013,2014 και 2015.

Συγκεκριμένοι Δικηγόροι έχουν αναλάβει την διεκδίκηση πολλών Νοσοκομείων της περιφέρειας μας αλλά και γενικότερα της Χώρας. Θεωρούμε, ότι πρέπει  ΜΟΝΟ να σας ενημερώσουμεΤο Σωματείο δεν υιοθετεί καμία θέση πάνω σε αυτό το θέμα.

Η επιλογή της ως άνω διεκδίκησης  καθώς και η επιλογή των δικηγόρων είναι αυτονόητα  υποκειμενική.

Οι δικηγόροι, που έχουν αναλάβει σε πολλά Νοσοκομεία της Χώρας την δικαστική, διεκδίκηση  ισχυρίζονται, ότι με πρόσφατη της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας οι περικοπές/καταργήσεις,  που επιβλήθηκαν στις τακτικές αποδοχές του ευρύτερου Δημόσιου  τομέα είναι αντισυνταγματικές και αντίθετες στο Ευρωπαϊκό δίκαιο, επομένως και διεκδικήσιμες δικαστικά.

Οι δικηγόροι θα βρίσκονται στο γραφείο του Συλλόγου Εργαζομένων

Παρασκευή 27/11, Δευτέρα 30/11 και Τρίτη 1/12
και ώρες 12:00 με 4:00 μ.μ.

για ενημέρωση σας καθώς και για την συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων για όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν δικαστικά της περικοπές, που έγιναν στα δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και επιδόματος αδείας των ετών 2013, 2014 και 2015.

30/09/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: ‘Κάρτες τήρησης ωραρίου εργασίας προσωπικού ΠΓΝΛ’                        Το ΔΣ του Σωματείου...