Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 12-11-2015

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 12-11-2015



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,



Όπως είναι ήδη γνωστό, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την από 19/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ του Γενικού Συμβουλίου, για προγραμματισμό των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα ενάντια στην καταστροφική για το κοινωνικό σύνολο, ασκούμενη κυβερνητική
πολιτική, με πραγματοποίηση πανεργατικών – παλλαϊκών κινητοποιήσεων σε συντονισμό με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα και ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, προχωρά στην πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – ΓΣΕΕ, την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015.

Εν όψει της προωθούμενης κατεδάφισης του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των νέων σκληρών μέτρων που ετοιμάζονται – για ακόμη μία φορά – να επιβάλουν στον ελληνικό λαό Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ, η Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – ΓΣΕΕ, στις 12 Νοεμβρίου, πρέπει να αποτελέσει ένα κορυφαίο συνδικαλιστικό και πολιτικό γεγονός.

Να γίνει καταλύτης για την ακύρωση των προωθούμενων σχεδίων και ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.

Να αποτελέσει μια ευκαιρία για κάθε εργαζόμενο και άνεργο, συνταξιούχο και νέο, να μετατρέψει τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτησή του σε οργανωμένο αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Κατόπιν των προαναφερθέντων και σε ό,τι αφορά τον κεντρικό σχεδιασμό, η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τις Ομοσπονδίες καθώς και τα πρωτοβάθμια σωματεία να διοργανώσουν ΑΜΕΣΑ πρόγραμμα συγκεντρώσεων και επισκέψεων σε όλους τους χώρους εργασίας του Λεκανοπεδίου Αττικής, με τη συμμετοχή στα κλιμάκια και μελών της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (ή/και του Γενικού Συμβουλίου) και να ενημερώσουν εγκαίρως στο e-mail: adedy1@adedy.gr ή στο φαξ: 210 3246165 ή στο 2131616901-902.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα περιοδειών ανά την Ελλάδα με τη συνδρομή των Νομαρχιακών μας Τμημάτων.

Θεωρούμε, επίσης, αναγκαίο να διοργανωθούν με πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών συσκέψεις, με συμμετοχή των μελών των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, στις οποίες μπορούν να παρευρεθούν και μέλη της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μετά από σχετική ενημέρωση.

Παρακαλούμε έπειτα από την απεργιακή κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου 2015, οι Ομοσπονδίες και τα Νομαρχιακά Τμήματα να γνωστοποιήσουν στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με φαξ ή με e-mail τα ποσοστά συμμετοχής των συναδέλφων.

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ.

Είναι αναγκαίο τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα και με άλλες συνδικαλιστικές – κοινωνικές οργανώσεις της περιοχής τους, να διοργανώσουν απεργιακές συγκεντρώσεις στις πρωτεύουσες των Νομών της χώρας.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


30/09/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: ‘Κάρτες τήρησης ωραρίου εργασίας προσωπικού ΠΓΝΛ’                        Το ΔΣ του Σωματείου...