Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 15-11-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

συνεχίζουμε αύριο Δευτέρα τις Ανοικτές Συγκεντρώσεις-Συνελεύσεις διαμαρτυρίας. Πρέπει στην αυριανή συγκέντρωση να συμμετέχουμε όλοι.


Δεν γίνεται μια φορά, που πρέπει να δείξουμε με την συμμετοχή μας την δύναμη μας και να διαμαρτυρηθούμε να μην κατεβαίνουμε έστω για 1 ώρα στην εξωτερική  Κεντρική Πύλη του Νοσοκομείου.

Με την αποχή μας δείχνουμε, ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε, όταν στην Πύλη βρίσκονται 20 άτομα!!!

Αύριο θα έρθουν τα κανάλια για να καταγράψουν τα προβλήματα μας. Αν πάλι δεν έχουμε συμμετοχή θα φανεί ότι ο αγώνας που κάνει το Σωματείο με ανακοινώσεις, συνεντεύξεις, Δελτία Τύπου στα Μ.Μ.Ε. για τεράστια προβλήματα, που αφορούν στην υποστελέχωση, την υποχρηματοδότηση και τα απλήρωτα δεδουλευμένα μας είναι όλα ψέματα!!!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!

Το Σωματείο λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ, αναδεικνύει όλα αυτά, που βιώνουμε καθημερινά.
Όλα αυτά, που μας εξαθλιώνουν σωματικά, ψυχικά και οικονομικά!!!

Γι’ αυτό Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι να είστε ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΙ στην αυριανή συγκέντρωση.

Να μην λείψει κανείς. Καμία δικαιολογία αύριο δεν είναι ικανή να καλύψει τυχόν αποχή από την αυριανή συγκέντρωση.

Ερχόμαστε από ρεπό και άδειες. Ερχόμαστε 2 ώρες νωρίτερα για την απογευματινή μας βάρδια για να συμμετέχουμε και να δείξουμε την αγανάκτηση μας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/11/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00
ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ!!!

Τα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με την συνεχιζόμενη πολιτική των μνημονίων και των εφαρμοστικών Νόμων, οδηγούν στην υποχρηματοδότηση του Συστήματος Υγείας.

Η απαράδεκτη και  άδικη περικοπή των δεδουλευμένων για άλλη μια χρονιά,  και η  υποστελέχωση,  έχουν ως αποτέλεσμα την συνεχιζόμενη  εξαθλίωση μας και των οικογενειών μας.

Το Σωματείο με αλλεπάλληλες ενέργειες και πρωτοβουλίες έχει αναδείξει, καταγγείλει και προτείνει λύσεις στις Διοικήσεις του Νοσοκομείου και  5ης Υ.Πε..

Όμως ήρθε η ώρα, που όλοι μαζί θα δείξουμε την δύναμη μας  με τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις μας.

Υπενθυμίζεται, η συμμετοχή δεν έχει μορφή στάση εργασίας και δεν γίνεται περικοπή στο μισθό.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΕΣ ΤΩΡΑ…
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΡΕΠΟ ΑΔΕΙΕΣ κ.πλ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ


Για το Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ.


    ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    Πρόεδρος

    ΝΑΚΟΣ Θ.Μ. ΧΡΗΣΤΟΣ
    Γενικός Γραμματέας

30/09/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: ‘Κάρτες τήρησης ωραρίου εργασίας προσωπικού ΠΓΝΛ’                        Το ΔΣ του Σωματείου...