Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Εξωτερικός χώρος στάθμευσης προσωπικού

Λάρισα,  08-04-2016


Προς: Διοικητή Π.Γ.Ν.Λ.

θέμα: «Εξωτερικός χώρος στάθμευσης προσωπικού»

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα παράπονα από συναδέλφους, που διαμαρτύρονται για την κάλυψη των θέσεων στάθμευσης του προσωπικού από επισκέπτες του Νοσοκομείου.
Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα, ειδικά το προσωπικό της απογευματινής βάρδιας να αδυνατεί να βρει χώρο στάθμευσης. Οι συνάδελφοι μας αναγκάζονται να σπαταλούν πολύ χρόνο με τα αυτοκίνητα τους σ’ όλο τον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, κάνοντας δύο και τρεις φορές απέλπιδες προσπάθειες για εύρεση χώρου.
Πρέπει άμεσα να δοθεί λύση στο προαναφερθέν πρόβλημα βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητα των συναδέλφων μας. Η Τεχνική Υπηρεσία έχει κάνει τις σχετικές προτάσεις, η εφαρμογή των οποίων αποσκοπούν στη διόρθωση του προβλήματος. Επιπρόσθετα, θα πρέπει:
  1. Αυστηριοποίηση των ελέγχων στην Κεντρική Πύλη από το προσωπικό φύλαξης, έτσι ώστε να μην περνούν στο χώρο στάθμευσης του προσωπικού τα αυτοκίνητα των οιωνδήποτε επισκεπτών του Νοσοκομείου,
  2. Βελτίωση του εξωτερικού χώρου στάθμευσης για επισκέπτες, που το Νοσοκομείο διαμόρφωσε μετά την παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο: α) ασφαλτόστρωση χώρου β) διαγράμμιση γ) φωτισμός. Στην περίπτωση αυτή, να εξεταστεί, οι παρεμβάσεις αυτές να γίνουν σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων.
  3. Σύνδεση του Νοσοκομείου και με άλλες περιοχές της Λάρισας ειδικά με σημεία ενδιαφέροντος [Ο.Σ.Ε., Κ.Τ.Ε.Λ.] μέσω της αστικής συγκοινωνίας, ώστε να αποσυμφορηθεί η κίνηση οχημάτων από και προς το Π.Γ.Ν.Λ.,
  4. Σχεδιασμός νέου χώρου στάθμευσης τουλάχιστον 50 θέσεων για το προσωπικό, σε χώρο, που θα υποδείξει η Τ.Υ. μας.
Το Σωματείο Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ. συμμετέχει ενεργά στο πλαίσιο βελτίωσης της καθημερινότητας των μελών του. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και βοήθεια χρειαστεί.

Για το Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ.


ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Πρόεδρος

ΝΑΚΟΣ Θ.Μ. ΧΡΗΣΤΟΣ
Γενικός Γραμματέας



Κοινοποίηση:
  1. Διευθυντή Τ.Υ.

30/09/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: ‘Κάρτες τήρησης ωραρίου εργασίας προσωπικού ΠΓΝΛ’                        Το ΔΣ του Σωματείου...