Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν.Λ.-Γ.Ν.Λ.

Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας - Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ»




Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε 

Συγκροτούμε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που αποτελείται από τα ακόλουθα Νοσοκομεία: 



i. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ως οργανική μονάδα έδρας 
ii. Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» 

και ορίζουμε ως μέλη αυτού τους κάτωθι: 

1. ΦΟΥΡΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, του κλάδου Π.Ε. Μηχανικών, που υπηρετεί στο Νοσοκομείο έδρας, με αναπληρώτρια την ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ, του κλάδου Π.Ε. Νοσηλευτικής, που υπηρετεί στο Νοσοκομείο έδρας, ομοίως. 

2. ΜΑΛΙΣΙΩΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού Οικονομικού, που υπηρετεί στο Νοσοκομείο έδρας, με αναπληρώτρια την ΖΕΡΒΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, του κλάδου Τ.Ε. Νοσηλευτικής, που υπηρετεί στο Γ.Ν. «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ». 

3. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΧΑΡΙΛΑΟ, του κλάδου Π.Ε. Μηχανικών, που υπηρετεί στο Γ.Ν. «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ», με αναπληρώτρια την ΖΕΪΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, που υπηρετεί στο Γ.Ν. «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» ομοίως. 

4. α. Όταν το Συμβούλιο κρίνει θέματα του μόνιμου προσωπικού, μετέχουν σε αυτό ως αιρετοί εκπρόσωποι οι ακόλουθοι αιρετοί εκπρόσωποι: 

i. ΣΕΜΕΡΤΖΗ ΕΛΕΝΗ, του κλάδου Τ.Ε. Νοσηλευτικής, η οποία υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με αναπληρωματικό μέλος τον ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, του κλάδου Τ.Ε. Νοσηλευτικής, ο οποίος υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ομοίως. 

ii.ΚΡΑΤΣΑΓΚΩΝΗ ΧΡΥΣΑ, του κλάδου Τ.Ε. Μαιευτικής, η οποία υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με αναπληρωματικό μέλος τη ΧΥΤΑ ΕΥΘΥΜΙΑ του κλάδου Δ.Ε. Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, η οποία υπηρετεί στην αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ». 

β. Αιρετά μέλη για θέματα που αφορούν υπαλλήλους με σύμβαση εργασίας ΙΔΑΧ δεν υπάρχουν . 

Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται η ΜΑΛΙΣΙΩΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Γραμματέας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, του κλάδου Τ.Ε. Νοσηλευτικής με βαθμό Α΄, με αναπληρωματικό μέλος την ΒΕΡΟΥΛΙΑ ΣΟΦΙΑ, του κλάδου Τ.Ε. Νοσηλευτικής με βαθμό Α΄.








30/09/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: ‘Κάρτες τήρησης ωραρίου εργασίας προσωπικού ΠΓΝΛ’                        Το ΔΣ του Σωματείου...