Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2018_ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ-ΚΕΙΜΕΝΑ




Οι υποψήφιοι συνάδελφοι-ες για το Σωματείο Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Λ., την Εξελεκτική Επιτροπή καθώς και για εκλογή αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και στην Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. στις εκλογές την Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Στις εκλογές λαμβάνουν χώρα:
1. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ [στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ.]
2. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ - ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ 
3. ΕΝΟΤΗΤΑ
4. ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν.Λ.
5. ΝΕΑ ΑΡΧΗ
6. ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ


ώρες εκλογών: 07:00-17:00

σταυροί
έως 9 για Διοικητικό Συμβούλιο
έως 3 για Eξελεκτική Επιτροπή
έως 17 για Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
έως 17 για Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.


ψηφίζουμε με Αστυνομική Ταυτότητα ή Βιβλιάριο ασθενείας ή άλλο δημόσιο έγγραφο...


Ακολουθούν τα ψηφοδέλτια και κείμενα, όπως απεστάλησαν από τους συνδυασμούς...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
(στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ.)

          ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 
              ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ 
                                           (το ψηφοδέλτιο  που στηρίζει το ΠΑΜΕ) 

              

                                   ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Π.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ              

                                            ΕΚΛΟΓΕΣ  24 -  25 ΓΕΝΑΡΗ  2018                                                                                                   
Κριτήριο της δικής μας πρότασης και των αγώνων μας είναι η κάλυψη των λαϊκών αναγκών για δωρεάν, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας - πρόνοιας και η διασφάλιση των δικαιωμάτων των υγειονομικών.

Συνάδελφισσα-συνάδελφε, απευθυνόμαστε σε σένα:

που βλέπεις να επαναλαμβάνεται εδώ και χρόνια το ίδιο έργο εξαπάτησης των προσδοκιών και των ελπίδων σου για σταμάτημα της χειροτέρευσης της ζωής μας.                                                                                      
που βλέπεις τα παιδιά σου να προορίζονται για φτηνό, αναλώσιμο εργατικό δυναμικό  με 300 και 400 ευρώ χωρίς ζωή με μέλλον.

που περιμένεις χωρίς δικαίωση  κάποια κυβέρνηση να  βάλει φρένο στην κατρακύλα και τους συνδικαλιστές που κατά πλειοψηφία ελέγχουν σωματεία (όπως το δικό μας)  και ομοσπονδίες να πάψουν να ξεπουλάνε τα δικαιώματά μας.

που αγανακτείς βλέποντας το νοσοκομείο να γίνεται ολοένα και περισσότερο μια επιχείρηση που ζητά περισσότερη δουλειά από το ίδιο κουρασμένο και εξαθλιωμένο  προσωπικό, μεγαλύτερες περικοπές δαπανών και φτηνότερο εργατικό δυναμικό μέσω επικουρικών και συμβασιούχων.

Οι εκλογές για νέο ΔΣ ,αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ και το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

Γίνονται σε μια περίοδο που η  σημερινή άθλια κατάσταση στην Υγεία - Πρόνοια και στα νοσοκομεία είναι αποτέλεσμα της πολιτικής όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ , που θεωρεί τις παροχές υγείας του λαού ως «κόστος» για το κεφάλαιο και το κράτος του, που εμποδίζει την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.                                                   
Μια πολιτική που αποτυπώνεται  κάθε χρόνο  στον κρατικό προϋπολογισμό του  όπου η μείωση των δαπανών στο υπουργείο Υγείας, , στα κρατικά νοσοκομεία έφτασε στο 60% και στη φαρμακευτική δαπάνη μείωση κατά 25%.Και ενώ σε συνθήκες κρίσης οι λαϊκές ανάγκες για δημόσιες, δωρεάν υγειονομικές υπηρεσίες αυξάνουν, η συγκυβέρνηση ψήφισε  νέες περικοπές στον κρατικό προϋπολογισμό του 2018   για τα νοσοκομεία κατά 362 εκτιμήτρια σε σχέση με το 2017. Αυτό  για τα δυο νοσοκομεία της πόλης μας σημαίνει οτι από 119 εκατ. Που ήταν η επιχορήγηση πριν μερικά χρόνια έφτασε το 2017 στα 52 εκατ. Δηλαδή μείωση 58% και το 2018 θα υπάρχει παραπέρα περικοπή.                                                                                         
Κερδισμένοι  βέβαια από όλη αυτ’η την κατάσταση  βγαίνουν, πρώτα από όλα, οι επιχειρηματικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας γιατί εξασφαλίζουν νέα «πελατεία» και σίγουρα κέρδη.                                                                              

Την ίδια στιγμή  --- η ηγεσία της ομοσπονδίας μας  ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) στα τρία χρόνια, στήριξε την ρητορική και τη δράση της σε μια στημένη αντιπαράθεση με το υπουργείο υγείας και τον αναπλ. Υπουργό Πολάκη, με επίκεντρο το ψευδεπίγραφο σύνθημα «ΤΟ Ε.Σ.Υ.ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ».  ΜΕ αυτόν τον τρόπο πρωταγωνίστησε σε μια στημένη κοκορομαχία, για να κρύψει τη συμφωνία της στην κατεύθυνση της εμπορευματοποίησης της Υγείας, κοκορομαχία στην  οποία συμμετείχαν και οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ ως προστάτες του Πολάκη και υπερασπιστές κάθε κυβερνητικής επιλογής. Η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ, που όλο το προηγούμενο διάστημα είχε ξεσαλώσει με τις αλογοδρομίες και τις κοκορομαχίες με τον Πολάκη, τώρα που ψηφίζονταν τα νέα μέτρα για το χτύπημα της απεργίας και την κατάργηση των ΒΑΕ τώρα ήταν παντελώς εξαφανισμένη.
Κοκορομαχία που με τον κουρνιαχτό που σήκωνε, απέκρυπτε την αλήθεια που αναδεικνύανε οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ : ότι το ΕΣΥ δεν καταρρέει αλλά μετασχηματίζεται μεθοδικά σε μια μεγάλη επιχείρηση Α.Ε.

Τον μετασχηματισμό αυτόν το φανερώνουν:

1. οι διαρκείς μειώσεις χρηματοδότησης των νοσοκομείων από τον κρατικό προϋπολογισμό ( 24% το 2018 σε σχέση με το 2017) και η αύξηση της χρηματοδότησης από τα ασφαλιστικά ταμεία (δηλ. από τις εισφορές των εργαζομένων) και τις απευθείας πληρωμές εξετάσεων και φαρμάκων από τους ασθενείς.

2. Η κατακόρυφη αύξηση προσλήψεων προσωπικού με ελαστικές σχέσεις εργασίας (επικουρικοί, ΟΑΕΔ,ΚΕΕΛΠΝΟ, συμβασιούχοι καθαριότητας).

3. Ο σχεδιασμός για περαιτέρω μείωση των μισθών μας με τον επανυπολογισμό, από μηδενικής βάσης, του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας όπως προβλέπεται στην 3η αξιολόγηση.

4. Ο ασφυκτικός έλεγχος και η εντατικοποίηση της δουλειάς μας μέσω της στοχοθεσίας και της εκβιαστικής αξιολόγησης που θα εξασφαλίζουν ένα δημόσιο φτηνό για το αστικό κράτος, φιλικό στην επιχειρηματικότητα και εχθρικό στις ανάγκες των εργαζομένων

Στην ίδια ρότα με την πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ κινούνται όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις στο ΔΣ του σωματείου μας. Προσπαθούν μέσα από όψιμες «κοκορομαχίες» να κρύψουν τη βασική τους συμφωνία με τις πολιτικές που εφαρμόζουν κυβερνήσεις ΕΕ , ΔΝΤ και τα κόμματα τους. Γι αυτό άλλωστε όλοι τους έχουν φορέσει το «κοστουμάκι» του ανεξάρτητου, του ακομμάτιστου, στο σωματείο , ενώ στην ΠΟΕΔΗΝ αλλά και στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ είναι κανονικά στα  ψηφοδέλτια των ΠΑΣΚ ΔΑΚΕ  του ΣΥΡΙΖΑ κλπ.

Για αυτό και στις διακηρύξεις τους δεν λένε κουβέντα για το ποιος και ποια πολιτική  ευθύνεται για αυτή την κατάσταση, για το ποια είναι η προοπτική η λύση…

Συνάδελφε, τους ξέρεις ήδη πολύ καλά - ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ!

 Όλες αυτές οι παρατάξεις  με  όποιο όνομα  και αν εμφανίζονται  φορώντας το κουστούμι  του «ανεξαρτήτου»  κραυγάζουν «μακρυά τα κόμματα - κάτω οι σημαίες» προσπαθώντας να σε κοροϊδέψουν ότι δεν έχουν σχέση με τα κόμματα που στήριξαν και στηρίζουν τους επιχειρηματίες(Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κ.α.), ενώ έχουν βάλει πλάτη  όλα αυτά τα χρόνια να περάσουν  τα μέτρα των κυβερνήσεών τους. Θέλουν τώρα να μοστράρουν ως νέοι κι άφθαρτοι «αγωνιστές», με άλλες ταμπέλες για να ...ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους.

Ποιος λοιπόν θα αντιμετωπίσει αυτά τα μέτρα; Οι συνδικαλιστές που τα κόμματά τους πίνουν νερό στο όνομα της Ε.Ε. και της επιχειρηματικότητας (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- - ΣΥΡΙΖΑ κ.α.) ; Αυτοί που καλούν σε «αντιμνημονιακό αγώνα», κρύβοντας ότι το μνημόνιο είναι εργαλείο ενίσχυσης των κερδών των επιχειρηματιών;;

Συναδέλφισσα - Συνάδελφε,
Η ζωή που μας αξίζει θα έρθει μόνο μέσα από το δικό μας αγώνα!

Για να είναι αποτελεσματικός ο αγώνας μας, χρειάζεται να έχει επίκεντρο το χώρο δουλειάς, να έχει μαζική συμμετοχή, διάρκεια, αξιοποίηση όλων των μορφών δράσης. Κυρίως όμως, να στρέφεται  ενάντια σε αυτούς που βγαίνουν κερδισμένοι από τα μέτρα που τσακίζουν τα δικαιώματα μας: τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος τους και την Ε.Ε. – ΔΝΤ που τους στηρίζουν αυτούς που όλες οι άλλες παρατάξεις τους κρύβουν επιμελώς .

Για ν’αναπτυχθούν αποτελεσματικοί αγώνες, χρειάζεται να παραμερίσουμε και όλους όσους βάζουν εμπόδια στον αγώνα μας. Να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στο Σωματείο μας, την ΠΟΕΔΗΝ, την ΑΔΕΔΥ, παραμερίζοντας, πρώτα από όλα, τις παρατάξεις του παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Οι εκλογές στις 25-26 Γενάρη είναι ευκαιρία για να κάνουμε ένα βήμα προς  αυτή την κατεύθυνση, για να μπορούμε να αγωνιστούμε για το δίκιο μας από καλύτερες θέσεις.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΑΤΙΑ  ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΙΣΧΥ ΤΗΣ  ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ  ΔΥΝΑΜΗΣ.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ την μόνη δύναμη που δοκιμασμένα δεν φοβάται να συγκρουστεί.                                                                                                
ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το ΠΑΜΕ και την Α.Σ.Υ. που μπορούν  να ενώσουν  τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε ένα μεγάλο πανεργατικό μέτωπο ικανό να βάλει εμπόδια και να φέρει νίκες και κατακτήσεις.

Κριτήριο της δικής μας πρότασης και των αγώνων μας είναι η κάλυψη των λαϊκών αναγκών για δωρεάν, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας - πρόνοιας και η διασφάλιση των δικαιωμάτων των υγειονομικών.   Σήμερα, η εξέλιξη της επιστήμης, η αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας και ο παραγόμενος πλούτος δίνουν τη δυνατότητα να καλυφθούν όλες οι σύγχρονες ανάγκες στην υγεία- πρόνοια. Εμπόδιο είναι η επιχειρηματική δράση, η πολιτική και τα κόμματα που τη στηρίζουν.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ  ΓΙΑ:

Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, με πλήρη κρατική χρηματοδότηση. Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης και των πληρωμών των ασθενών. Αποκλειστικά δημόσια, υποχρεωτική ασφάλιση για όλους. Να παρέχονται σε όλους δωρεάν οι  θεραπείες & φάρμακα με επιστημονικά κι όχι «λογιστικά» κριτήρια..
Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων. Αναπλήρωση απωλειών στους μισθούς.
Μαζικές ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού. Μονιμοποίηση  επικουρικών και συμβασιούχων.                         
Να καταργηθεί η αξιολόγηση που οδηγεί σε διαθεσιμότητες, λειτουργία των δημόσιων μονάδων υγείας με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και νέα χαράτσια. Να μην συγχωνευθεί – κλείσει καμιά κλινική, τμήμα, δημόσια μονάδα υγείας. Ενίσχυση εδώ και τώρα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Ενιαία Ανώτατη Νοσηλευτική Εκπαίδευση με άμεση διέξοδο για τους ΔΕ στην ανώτατη εκπαίδευση.
Επέκταση των Βαρέων Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων στο νοσοκομείο. Άμεση λήψη μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του επαγγελματικού κινδύνου και την προστασία της υγείας κι ασφάλειας σε όλους τους χώρους.
  Να φορολογηθούν με συντελεστή 45% τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Να καταργηθούν οι φοροαπαλλαγές των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Λάρισα 19-1-2018


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1.   ΒΑΛΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
2.   ΓΚΙΑΤΟΥ ΧΑΪΔΩ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3.   ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4.   ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
5.   ΣΚΟΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
6.   ΤΖΑΛΚΙΤΖΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
7.   ΤΣΑΜΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ


Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
1.   ΒΑΛΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
2.   ΓΚΙΑΤΟΥ ΧΑΪΔΩ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3.   ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4.   ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
5.   ΣΚΟΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
6.   ΤΖΑΛΚΙΤΖΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
7.   ΤΣΑΜΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.
1.   ΒΑΛΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
2.   ΓΚΙΑΤΟΥ ΧΑΪΔΩ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3.   ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4.   ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
5.   ΣΚΟΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
6.   ΤΖΑΛΚΙΤΖΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
7.   ΤΣΑΜΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

________________________________________________________

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ - ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφες και συνάδελφοι,

Για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο μας αποφασίσαμε εμείς οι απλοί Εργαζόμενοι να πάρουμε τις τύχες όλων των Εργαζομένων στα χέρια μας. Τι σημαίνει αυτό: Σημαίνει ότι πρέπει να προχωρήσουμε μαζί με ΌΛΟΥΣ τους Εργαζόμενους για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μας. Πρέπει να χτυπήσουμε τον Κομματικό και Κυβερνητικό Συνδικαλισμό, να χτυπήσουμε αυτό που συμβαίνει τόσο εδώ, όσο και σε όλα τα Νοσοκομεία. Είναι μια κατάσταση η οποία δεν αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα των εργαζομένων. Θέλουμε τους Εργαζόμενους ενωμένους στη βάση και να παλέψουμε ΟΛΟΙ μαζί για τα προβλήματά μας.

Το Σωματείο Εργαζομένων όλα αυτά τα χρόνια, σε όλες τις θητείες του τι έχει να παρουσιάσει; Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι δήθεν ανεξάρτητοι. Και τι έχουμε να παρατηρήσουμε; Την επομένη των εκλογών γίνονται μια παρέα οι οποίοι ενώ προεκλογικά υβρίζονται, μετεκλογικά είναι όλοι μαζί!!!, αγωνίζονται για κάποια κλειστά συμφέροντα λίγων εργαζομένων και τους αφήνουν παγερά αδιάφορους τα μεγάλα προβλήματα μας, όπως είναι τα προβλήματα μέσα στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου (Νοσηλευτική, Τεχνική, Ιατρική, Διοικητική) που βασανιζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, με τραγική έλλειψη προσωπικού σε όλους τους Κλάδους και τρομερή Υποχρηματοδότηση. Ο Σύλλογος μέχρι τώρα απουσιάζει καθημερινά. Έχουν έναν ξύλινο λόγο, πεπαλαιωμένο και κυρίως τι κάνουν; Προσπαθούν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα blogs (κάτι που έχουμε βαρεθεί πια) να μιλάνε για το «θεάρεστο» έργο τους, είναι ένα έργο ανύπαρκτο, σε μια εικονική πραγματικότητα. Τα προβλήματα ΟΛΩΝ των εργαζομένων δεν τους ενδιαφέρουν. Αλήθεια: Κάθε πότε συνάδελφοι γίνονται Γενικές Συνελεύσεις; Και πόσοι έρχονται στις Γενικές Συνελεύσεις; Έρχονται ελάχιστοι συνάδελφοι. Ούτε καν τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ.. Οι ίδιοι χειροκροτούν τους εαυτούς τους στον καθρέφτη τους. Αυτή είναι μία κατάσταση που πρέπει να την αλλάξουμε στο Νοσοκομείο μας.


Εμείς δηλώνουμε υπεύθυνα ότι είμαστε μία παράταξη Ακηδεμόνευτη, Ακομμάτιστη, Ανεξάρτητη.
Απλώνουμε το χέρι σε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους μας χωρίς να  μας ενδιαφέρει που ανήκουν Κομματικά. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι εμείς να ενώσουμε ΌΛΟΥΣ τους Εργαζόμενους χωρίς κλαδισμό για να κάνουμε την υπέρβαση στο Σύλλογο των Εργαζομένων του Π.Γ.Ν. Λάρισας. Με αυτούς τους εκπροσώπους όλα αυτά τα χρόνια δεν είδαμε και τίποτα. Το μόνο που είδαμε είναι ο ένας να γυαλίζει την καρέκλα του άλλου με αποτέλεσμα να λύνουν τα κλειστά, δικά τους, συντεχνιακά προβληματάκια και φυσικά τα προβλήματα ΟΛΩΝ μας να τους αφήνουν παγερά αδιάφορους. Είναι παιδιά του συστήματος και βαθιά εξαρτημένοι από τους κομματικούς σχηματισμούς τους οποίους υπηρετούν. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ - ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

--------------------------------

            ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ             
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 & ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

·       ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
·       ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ü ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ
ü ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ - ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ





ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
·        ΟΧΙ ΣΤΟ 4Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
·        ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ.
·        ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
·        ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ. ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. Επαναφορά ΤΩΡΑ του βασικού μισθού στα 751 ευρώ.
·        ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
·        ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
·        ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
·        ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΩΡΑΡΙΑ. Θέλουμε 7,5 ώρες εργασία – 4η βάρδια.
·        ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ.
Μια νοσηλεύτρια που εργάζεται από 18-20 χρονών ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να της ζητάνε να εργάζεται μέχρι τα 67 χρόνια της. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ.
·        ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.
·        ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
·        ΑΥΞΗΣH ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΝΕΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ – ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ – ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
·        ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.
·        ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.


Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ            

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ                ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ        
ΒΑΙΤΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ            ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ            ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ)
ΔΡΟΥΓΑ ΑΘΗΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ     ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΚΛΙΒΑΝΙΣΤΩΝ)
ΖΛΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ)
ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (ΕΙΔ. ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ)
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ    ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΨΥΚΤΙΚΩΝ)
ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΘΩΜΑ          ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (ΕΙΔ. ΛΑΝΤΖΕΡΗΔΩΝ)
ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΘΩΜΑ  ΥΕ Β.Υ.Π. (ΕΙΔ. ΒΟΗΘΩΝ ΘΑΛΑΜΟΥ)
ΛΕΛΕΝΤΖΗ ΑΡΕΤΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΜΑΛΙΣΙΩΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ   ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ    ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΜΠΟΥΣΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ       ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ)
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ    ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ)
ΠΑΠΠΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ     ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΠΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ      ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΕΙΔ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ)
ΣΕΜΕΡΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΣΤΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ               ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΕΙΔ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ)
ΣΥΡΟΓΛΟΥ ΜΑΓΔΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ        ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
ΤΣΑΠΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ         ΥΕ Β.Υ.Π. (ΕΙΔ. ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ)
ΤΣΙΑΤΣΙΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ     ΥΕ Β.Υ.Π. (ΕΙΔ. ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ)
               

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ             
ΚΑΡΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗΣ            ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΕΙΔ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ)
ΣΙΩΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ        ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
               

ΑΔΕΔΥ 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ            ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ)
ΔΡΟΥΓΑ ΑΘΗΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ     ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΚΛΙΒΑΝΙΣΤΩΝ)
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ    ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΨΥΚΤΙΚΩΝ)
ΜΑΓΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ             Υ.Ε. Β.Υ.Π. (ΕΙΔ. ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ)         
ΜΠΟΥΣΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ       ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ)
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ       ΥΕ Β.Υ.Π. (ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ)
ΤΣΑΚΙΛΤΖΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ   ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ)
               
               
               
ΠΟΕΔΗΝ            

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ            ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ)
ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του ΘΩΜΑ     ΥΕ Β.Υ.Π. (ΕΙΔ. ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ)
ΔΡΟΥΓΑ ΑΘΗΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ     ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΚΛΙΒΑΝΙΣΤΩΝ)
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ    ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΨΥΚΤΙΚΩΝ)
ΜΑΛΙΣΙΩΤΟΥ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ    ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΜΠΟΥΣΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ       ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΕΙΔ. ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ)
ΤΣΑΠΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ         ΥΕ Β.Υ.Π. (ΕΙΔ. ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ)
                
____________________________________________________

ENOTHTA


ΕΚΛΟΓΕΣ 24-25 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ανακοινώνουμε την κάθοδο στις επικείμενες εκλογές για το ΣΩΜΑΤΕΙΟ του 
νοσοκομείου μας ενός νέου ψηφοδελτίου, της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Μην περιμένετε βαρύγδουπες δηλώσεις και υποσχέσεις που δεν μπορούν να 
κρατηθούν. Να περιμένετε την αλήθεια όποια και να είναι αυτή, καθώς και ρεαλιστικούς 
στόχους.

Μεγαλύτερος, δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά η βήμα βήμα βελτίωση των 
συνθηκών εργασίας. Στόχος εφικτός, με την πιο συχνή παρουσία μας στα 
τμήματα, αφουγκραζόμενοι τους συναδέλφους, προσπαθώντας να μάθουμε από κοντά 
τις σκέψεις τους και τις ''αγωνίες'' τους.

Επίσης, θα θέλαμε μέσα από τις πράξεις μας, να επαναφέρουμε την χαμένη 
αξιοπιστία του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ του νοσοκομείου μας. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν με την 
παραπάνω διαπίστωση, δυστυχώς όμως ο τεράστιος αριθμός των διαγεγραμμένων - μη εγγεγραμμένων συναδέλφων είναι αμείλικτος.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ είναι, να είμαστε δίπλα σας στις χαρές και στις λύπες.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ είναι, να είμαστε ειλικρινείς απέναντι σας.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ είναι, οδηγός μας να είναι η πιστή τήρηση των νόμων.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ είναι, ο λόγος μας να είναι κατανοητός και ποτέ ξύλινος
και  διφορούμενος.

Με κάθε δυνατό σεβασμό σε όλους τους άλλους συνδυασμούς, απλά είμαστε

ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ




ΕΝΟΤΗΤΑ


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1.   ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΘΗΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ       ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
2.   ΙΜΒΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ         ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
3.   ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ           ΜΑΓΕΙΡΑΣ
4.   ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ         ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
5.   ΛΥΒΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ     ΥΕ ΒΟΗΘΟΣ ΘΑΛΑΜΟΥ
6.   ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΜΙΧΑΛΙΤΣΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ      ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
7.   ΜΗΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ      ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
8.   ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
9.   ΝΙΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
10.  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
11.  ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ ΔΕ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ
12.  ΠΑΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
13.  ΤΣΑΓΓΑΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ     ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
14.  ΧΑΡΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ του ΙΩΑΝΝΗ       ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ


ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1.      ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΙΣΑΑΚ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
2.      ΚΩΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ    ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
3.      ΣΑΜΑΡΑ ΒΙΟΛΕΤΤΑ (ΛΕΤΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ




                           ΕΝΟΤΗΤΑ

ΠΟΕΔΗΝ

1. ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΘΗΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ    ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
2. ΙΜΒΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ    ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
3. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΙΣΑΑΚ    ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
4. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ       ΜΑΓΕΙΡΑΣ
5. ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
6. ΚΩΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ    ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
7. ΛΥΒΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ     ΥΕ ΒΟΗΘΟΣ ΘΑΛΑΜΟΥ
8. ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΜΙΧΑΛΙΤΣΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ      ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
9. ΜΗΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
10. ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
11. ΝΙΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
12. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
13. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ  ΔΕ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ 
14. ΠΑΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ      ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
15. ΤΣΑΓΓΑΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ      ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
16. ΧΑΡΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ του ΙΩΑΝΝΗ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

            ΑΔΕΔΥ

1.  ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΘΗΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
2.  ΙΜΒΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
3.  ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΙΣΑΑΚ     ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
4.  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ       ΜΑΓΕΙΡΑΣ
5.  ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ      ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
6.  ΚΩΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ    ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
7.  ΛΥΒΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ      ΥΕ ΒΟΗΘΟΣ ΘΑΛΑΜΟΥ
8.  ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΜΙΧΑΛΙΤΣΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ      ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
9.  ΜΗΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ    ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
10. ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ      ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
11.ΝΙΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
12. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
13. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ ΔΕ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ 
14. ΠΑΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ      ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
15. ΤΣΑΓΓΑΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ     ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
16. ΧΑΡΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ του ΙΩΑΝΝΗ      ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ



_________________________________________


ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ                 

  

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι στις 24-01-2018 & 25-01-2018 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ καθώς και των Αντιπροσώπων για την ΑΔΕΔΥ Ν.Τ.ΛΑΡΙΣΑΣ και την ΠΟΕΔΗΝ για το Συνέδριο του Φλεβάρη 2018.

Πέρασαν 3 δύσκολα μνημονιακά χρόνια που όλοι μας χάσαμε εισόδημα, δουλέψαμε περισσότερο με πιο χαμηλές αμοιβές αλλά δεν χαρίσαμε στο σύστημα εξουσίας σπιθαμή από την εργασιακή αξιοπρέπεια μας. Και όλα αυτά μόνοι μας γιατί το προεδρείο του απερχόμενου Σωματείου ως πλειοψηφία δεν έκανε τίποτα ούτε μια αγωνιστική κινητοποίηση στην πόρτα του Νοσοκομείου μας κόντρα στην κατρακύλα των δικαιωμάτων μας. Αντίθετα καταναλώθηκαν σε μηνύματα στα κινητά μας τηλέφωνα και σε ηλεκτρονική ενημέρωση μη αντικειμενική που είχε την μορφή ανήθικης προπαγάνδας του Συστήματος εξουσίας που δήθεν κάναν κόντρα. Αποτέλεσμα να μην περνούν από τα τμήματα και τις κλινικές με τελική έκβαση να τους ξεχάσουμε όλοι μας ακόμη πως είναι και η μορφή τους.

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ» αντίθετα θέλει ένα Σωματείο όλων μας των πολλών και όχι των λίγων διότι 314 συνάδελφοι οδηγήθηκαν στην διαγραφή από το Σωματείο με ευθύνη την ανυπαρξία του προεδρείου του Σωματείου για να καλύψει τα δικαιώματά τους. Και το πιο ανήθικο μαζί με κάποιους από το Δ.Σ. του Σωματείου πλην της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ επιθυμούν να τους κλείσουν και το στόμα να μην ψηφίσουν. Όλη η δημοκρατία στην πιο βρώμικη μορφή της. Αλλά όλοι μας ξέρουμε αυτές τις μεθόδους και τις αντιπαλεύουμε στα ίσια.
   
Η «ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ»  καταγγέλλει την τακτική της μνημονιακής κυβέρνησης να κόβει μισθούς και συντάξεις και να πληρώνουν το μάρμαρο μέσα από χαράτσια και άδικη φορολόγηση οι μικροί και οι αδύνατοι Έλληνες πολίτες, μέσα σ΄ αυτούς και εμείς και όχι οι έχοντες και το μεγάλο κεφάλαιο. 300.000.000 θα είναι μειωμένες οι δαπάνες για την υγεία του δημοσίου τη νέα χρονιά. Τα νοσοκομεία λειτουργούν στα όρια ασφαλείας όπως και το δικό μας χάρη στις άοκνες προσπάθειες όλων μας με λιγότερα μέσα προς περισσότερους φτωχοποιημένους συμπολίτες μας όπως άλλωστε είμαστε και εμείς. 

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ» για την νέα τριετία του Σωματείου έχει τους εξής στόχους:
1.       Ένα σωματείο των πολλών και όχι των λίγων αλλά όλων μας με ανθρώπινο πρόσωπο και αγωνιστικό στόχο.
2.       Πιστοποίηση του Π.Γ.Ν. Λάρισας ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.)  στο σύνολό του για να υλοποιεί προγράμματα υγείας και τεχνογνωσίας της υγείας με την συμμετοχή και οικονομική ωφέλεια όλων μας.
3.       Διεκδίκηση προγράμματος από το ΕΣΠΑ ως το 2020 για μετατροπή ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική ώστε το Π.Γ.Ν. Λάρισας να γίνει αυτόνομο ενεργειακά ή σε μεγάλο τμήμα του και το 1.200.000 που πληρώνουμε στην ΔΕΗ να αξιοποιηθεί υπέρ των εργαζομένων και του Νοσοκομείου μας.
4.       Διεκδίκηση του συνόλου των δωματίων από τον ξενώνα για να επωφεληθούν περισσότεροι Συνάδελφοι μας που τα χρειάζονται.
5.       Νομική κάλυψη του συνόλου των εργαζομένων για κάθε πρόβλημα στην εργασία τους προς αποφυγή νομικών προβλημάτων με την Υπηρεσία και χαμηλό κόστος νομικής εκπροσώπησης. Το Σωματείο έχει υποχρέωση να προστατέψει τα μέλη του.
6.       Αγώνας με το Δήμο, την Περιφέρεια και το Υπουργείο Υγείας για δημιουργία ξενώνα συνοδών και ασθενών χρόνιων προβλημάτων υγείας καρκινοπαθών και νεφροπαθών στον ευρύτερο  χώρο του Νοσοκομείου μας. Αποτελεί δέσμευση κοινωνικής ευθύνης για μας.
7.       Κοινωνική πολιτική για τα μέλη του Σωματείου με διοργάνωση Αγορών στο χώρο του Νοσοκομείου σε συνεργασία με ομάδες παραγωγών της περιοχής για χαμηλό κόστος στην αγορά ντόπιων προϊόντων πρώτης οικογενειακής ανάγκης.
8.       Ανασύσταση της τράπεζας αίματος του Σωματείου μέσα από σύγχρονα προγράμματα υγείας και του τομέα Αλληλοβοήθειας μέσα από ανεύρεση ισχυρών χορηγών και παροχών ακόμη και σε είδος. Οι συνάδελφοι μας με αξιοπρέπεια ζουν πολύ φτωχικά και πρέπει να τους στηρίξουμε.

Όραμά μας ένα Ανθρώπινο Σωματείο με αγωνιστικό αντιμνημονιακό πρόσωπο με ενωμένους όλους τους Συναδέλφους για να μπούμε δυνατά στη Νέα δεκαετία του 2020 με το Π.Γ.Ν. Λάρισας όρθιο, δυνατό και ανταγωνιστικό προς τον ιδιωτικό τομέα της υγείας.
     
Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Θέλει να ενώσει μέσα από τον αγώνα για τα τρία επόμενα χρόνια όλους τους εργαζόμενους για να γίνει αυτός ο αγώνας με δύναμη αλλά και νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ θα είναι πάντα στο πλευρό όλων των εργαζομένων του Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ και μπροστά στους Κοινωνικούς Αγώνες της πόλης μας και της Θεσσαλίας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την ψήφο σας  και θα παλέψουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας όπως πάντα κάνουμε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΩΝΑ                                                                   ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ                                                     ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ                                                      ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Υ.Γ. Μέχρι 9 σταυρούς για Δ.Σ.  -   Μαζί σας να έχετε το βιβλιάριο ασθενείας ή την  Αστυνομική Ταυτότητα




ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΒΑΪΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ Υ.Ε. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΒΑΪΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΓΟΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ.Ε. ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΩΜΑΗ  ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ Τ.Ε. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΡΑΤΣΑΓΚΩΝΗ ΧΡΥΣΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τ.Ε. ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΩΤΙΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Τ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΪΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Δ.Ε. ΒΟΗΘ. ΙΑΤΡ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΜΠΑΚΑΒΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τ.Ε. ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΜΠΑΛΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ Τ.Ε. ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΠΑΣΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ  Δ.Ε. ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Π.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΤΑΚΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
ΤΖΟΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ Δ.Ε. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ Υ.Ε. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΤΣΟΛΚΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Τ.Ε. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΧΡΟΝΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΡΓΥΡΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ

ΒΑΪΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ Υ.Ε. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΒΑΪΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΓΚΑΡΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τ.Ε. ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΓΟΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ.Ε. ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Π.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΩΜΑΗ  ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ Τ.Ε. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΡΑΤΣΑΓΚΩΝΗ ΧΡΥΣΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τ.Ε. ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΩΤΙΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Τ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.Ε. ΜΑΓΕΙΡΩΝ
ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π.Ε. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΜΑΛΙΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ Π.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΪΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Δ.Ε. ΒΟΗΘ. ΙΑΤΡ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΜΠΑΚΑΒΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τ.Ε. ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΜΠΑΛΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ Τ.Ε. ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΠΑΣΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ  Δ.Ε. ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Π.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΤΑΚΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
ΤΖΟΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ Δ.Ε. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ Υ.Ε. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΤΣΟΛΚΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Τ.Ε. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ

ΒΑΪΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ Υ.Ε. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΒΑΪΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΓΚΑΡΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τ.Ε. ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΓΟΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ.Ε. ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Π.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΩΜΑΗ  ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ Τ.Ε. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΡΑΤΣΑΓΚΩΝΗ ΧΡΥΣΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τ.Ε. ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΩΤΙΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Τ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.Ε. ΜΑΓΕΙΡΩΝ
ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π.Ε. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΜΑΛΙΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ Π.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΪΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Δ.Ε. ΒΟΗΘ. ΙΑΤΡ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΜΠΑΚΑΒΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τ.Ε. ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΜΠΑΛΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ Τ.Ε. ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΠΑΣΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ  Δ.Ε. ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Π.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΤΑΚΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
ΤΖΟΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ Δ.Ε. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ Υ.Ε. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΤΣΟΛΚΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Τ.Ε. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

__________________________________________________________________

ΝΕΑ ΑΡΧΗ



Αγαπητές συναδέλφισσες, Αγαπητοί συνάδελφοι,
Οι προσωπικές επιλογές και συνδιαλλαγές για μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν στους εργαζομένους, πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν. Όλοι πλέον ξεκάθαρα βλέπουμε, σε πιο σημείο μας έχει φέρει η νοσηρή νοοτροπία και πρακτική ενός κατεστημένου, που επί σειρά ετών στηρίχτηκε και στηρίζεται ακόμη, στην προσωπική διαπλοκή, στο προσωπικό συμφέρον, στην ρουσφετολογική εξυπηρέτηση του παρασκηνίου, στον παραγοντισμό.

Αγαπητές συναδέλφισσες, Αγαπητοί συνάδελφοι,
ας δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σ’ όλους ΜΑΖΙ! Ας κάνουμε την ανατροπή! Ας στηρίξουμε μία καθαρή φωνή! Τη φωνή, που βάζει το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ!!! Τη φωνή, που διψά για την Πρόταση, το Διάλογο, την Ενημέρωση και εν τέλει τη Δημοκρατία.

Αγαπητές συναδέλφισσες, Αγαπητοί συνάδελφοι,
το διάστημα αυτό, που ασχολούμαι με τα Κοινά, δεν κουράστηκα να παλεύω και θα συνεχίζω να το κάνω για Αξίες όπως: ίση μεταχείριση, αξιοκρατία, ανάδειξη των ικανών, το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ………. Αξίες, που μπορούν να δώσουν με την υιοθέτηση τους, ένα καλύτερο αύριο σε όλους εμάς τους εργαζόμενους αλλά και στην ίδια την κοινωνία.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
με βάση αυτές τις αξίες και με διάθεση αγωνιστική, ζητάω την ψήφο σας για εκπρόσωπος στο Δ.Σ. του Σωματείου μας και αντιπρόσωπος για Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. στις εκλογές στις 24 & 25 Ιανουαρίου 2018.
ας δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα...

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ – Τ.Ε. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ



N.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ – Τ.Ε. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ



 Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ – Τ.Ε. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ





____________________________________________________________

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ



Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία. Την Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του  Συλλόγου Εργαζομένων, για αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ και για το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ.
Καλούμαστε να επιλέξουμε συναδέλφους  που θα μας εκπροσωπήσουν και θα αγωνιστούν έχοντας βαθιά γνώση των προβλημάτων, με εμπειρία στο χειρισμό τους, με αποδεδειγμένη ικανότητα αντιμετώπιση τους και διάθεση για προσφορά.
Στα 3 χρόνια της θητείας μας αλλάξαμε πολλά. Μπορούμε  να κάνουμε περισσότερα. Το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι αυτά που έκανε το προεδρείο του Σωματείου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ από ΚΑΝΕΝΑ άλλο στα 17 χρόνια δράσης του.
Όλα είναι καταγεγραμμένα. Αναδείξαμε και καταγγείλαμε όσα γνωρίζαμε. ‘Όλα   έχουν ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Δεν κάναμε πίσω και δεν συμβιβαστήκαμε. Δεν πουλήσαμε τον αγώνα με όσα προσωπικά ανταλλάγματα και αν μας πρότειναν. Δεν υποκύψαμε σε απειλές,  ύβρεις και εκφοβισμούς.
ΔΕΝ ΥΠΟΚΎΨΑΜΕ γιατί  δεν μας το  επέτρεπε η προσωπικότητα μας και το ήθος μας.
 ΔΕΝ λειτουργήσαμε ΠΟΤΕ κομματικά,  παραταξιακά, εξυπηρετώντας τα «δικά μας» συμφέροντα.
Μας ενδιέφερε ΜΟΝΟ η νομιμότητα, η το δίκαιο  των  προβλημάτων  των συναδέλφων..
ΕΜΕΙΣ  αποδείξαμε με ΠΡΑΞΕΙΣ την ανιδιοτέλεια . ΔΕΝ είναι λόγια.
Κοιτώντας σας στα μάτια με καρδιά και την ψυχή μας καθαρή,   σας λέμε ότι ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!Αυτή είναι  η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ των γεγονότων.
·         ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΘΕΣΕΙΣ
·         ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
·         ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.


Αγωνιστήκαμε με όλες τις δυνάμεις μας και ένα πολύ μικρό αλλά ενδεικτικό μέρος της διακυβέρνησης αυτού του Σωματείου σας το παραθέτουμε παρακάτω,
·         Συνεχόμενο αγώνα για την πληρωμή των πρόσθετων αμοιβών με αίσιο τέλος ενός χρόνιου προβλήματος.
·         Προτάσεις για την ασφάλεια εργαζομένων και ασθενών στο Ψυχιατρικό Τμήμα που ένα μέρος αυτών έγιναν πράξη .
·         Προστασία εργαζομένων σε παράνομες μετακινήσεις και κάποια απ αυτές και εκτός Νομού.
·         Κατάθεση αξιόλογης μελέτης αστικής κινητικότητας, για το Δήμο Λαρισαίων.
·         Πρόταση για απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ η οποία έγινε δεκτή από το Δ.Σ του Νοσοκομείου αλλά ακόμη δεν υλοποιήθηκε.
·         Πετύχαμε ακύρωση απόφασης για εκπαίδευση προσωπικού της αιμοδοσίας  σε αλλότρια καθήκοντα.
·         Αναδείξαμε την αναρμοδιότητα των Νοσηλευτών για την διάλυση των κυτταροστατικών φαρμάκων και αναφέραμε τον προβλεπόμενο χώρο παρασκευής τους.
·         Ζητήσαμε να γίνει εκδήλωση ενδιαφέροντος για  συμμετοχή  των συναδέλφων στο πλαίσιο της  ολοήμερης λειτουργίας του Νοσοκομείου.
·         Πετύχαμε την αναστολή της απόφασης της Διοίκησης για λειτουργία της απογευματινής σίτισης με ιδίους πόρους.
·         Καταγγείλαμε την απόφαση για την αποδυνάμωση της αιμοδοσίας.
·         Καταγγείλαμε με δεκάδες Δελτία Τύπου τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο, αλλά ταυτόχρονα κάναμε και δεκάδες προτάσεις με τις επιστολές μας προς κάθε αρμόδιο  για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας.
·         Συμμετείχαμε και οργανώσαμε την αποχή από την αξιολόγηση και ενάντια στην εκβιαστική τροπολογία της κ. Γεροβασίλη.
·         Οργανώσαμε με την βοήθεια της ΠΟΕΔΗΝ το Καραβάνι στην πόλη μας.
·         Συμμετείχαμε οργανωμένα με ένα λεωφορείο στο Καραβάνι των Ιωαννίνων.
·         Οργανώσαμε εκδηλώσεις για τους συναδέλφους και τα παιδιά τους που δεν είχαν ξαναγίνει ποτέ στα 17 χρόνια λειτουργίας του Σωματείου Οργανώσαμε πρωτόγνωρες εκδηλώσεις και δώσαμε  μικρά η μεγάλα δώρα  στους συναδέλφους
·         ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
·         ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

Δ.Σ.

ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΑΡΝΑΒΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΟΥΛΟΥΣΙΟ Υ
ΜΑΡΙΑ
 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΟΥΠΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΤΕ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
ΚΡΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΛΑΡΙΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΠΡΑΣΣΟΥ
ΟΥΡΑΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΕ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥ /ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
ΣΕΜΕΡΤΖΗ
ΕΛΕΝΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΣΥΓΓΕΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΤΖΑΒΕΛΛΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΕ ΜΑΙΩΝ
ΤΣΟΛΑΚΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΠΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΧΡΥΣΑΦΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ


ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ




ΓΚΟΥΛΕΤΣΑ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.




ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΑΡΝΑΒΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΟΥΛΟΥΣΙΟ Υ
ΜΑΡΙΑ
 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΟΥΠΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΤΕ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
ΚΡΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΛΑΡΙΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΠΡΑΣΣΟΥ
ΟΥΡΑΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΕ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥ /ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
ΣΕΜΕΡΤΖΗ
ΕΛΕΝΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΣΥΓΓΕΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΤΖΑΒΕΛΛΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΕ ΜΑΙΩΝ
ΤΣΟΛΑΚΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΠΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΧΡΥΣΑΦΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Ν.Τ.  Α.Δ.Ε.Δ.Υ.




ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΑΡΝΑΒΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΟΥΛΟΥΣΙΟ Υ
ΜΑΡΙΑ
 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΟΥΠΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΤΕ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
ΚΡΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΛΑΡΙΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΠΡΑΣΣΟΥ
ΟΥΡΑΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΕ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥ /ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
ΣΕΜΕΡΤΖΗ
ΕΛΕΝΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΣΥΓΓΕΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΤΖΑΒΕΛΛΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΕ ΜΑΙΩΝ
ΤΣΟΛΑΚΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΠΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
ΧΡΥΣΑΦΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ



30/09/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: ‘Κάρτες τήρησης ωραρίου εργασίας προσωπικού ΠΓΝΛ’                        Το ΔΣ του Σωματείου...