Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Πιστοποιημένα σεμινάρια μόνο για Νοσηλευτές από το ΙΝ.ΕΠ. του Ε.Κ.Δ.Δ.Α....

"Βγαίνουν" σιγά-σιγά στον αέρα τα νέα σεμινάρια για την περίοδο 2016Β: Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος. 



Μεταξύ των προγραμμάτων ένα σεμινάριο, που απευθύνεται μόνο σε Νοσηλευτικό προσωπικό με τίτλο: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στους τρόπους οργάνωσης και διοίκησης της νοσηλευτικής υπηρεσίας των νοσοκομείων. Παρουσιάζονται οι θεωρίες της νοσηλευτικής Διοίκησης και ηγεσίας, οι μέθοδοι λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων, η διαδικασία ανάπτυξης και χρήσης νοσηλευτικών πρωτοκόλλων, η διαδικασία διαχείρισης χρόνου και προϋπολογισμού, οι διαδικασίες οργάνωσης των συστημάτων νοσηλευτικής φροντίδας, οι τρόποι και οι μέθοδοι στελέχωσης, οι θεωρίες και οι τρόποι παρακίνησης προσωπικού, οι δεξιότητες επικοινωνίας και η επίλυση συγκρούσεων, ο έλεγχος της ποιότητας της παρεχόμενης νοσηλευτικής φροντίδας και η αξιολόγηση της απόδοσης του προσωπικού.
Σε όλες τις θεματικές ενότητες παρουσιάζονται μέθοδοι και εργαλεία, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους νοσηλευτές, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν ενεργό ρόλο, μέσω της επίλυσης ασκήσεων και συμμετοχής τους σε διάφορα νοσηλευτικά σενάρια διοίκησης.
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι Νοσηλευτές της χώρας, λαμβάνοντας πενθήμερη εκπαιδευτική άδεια από την υπηρεσία τους.

Η διάρθρωση του προγράμματος τριανταπέντε [35] ωρών έχει ως ακολούθως:

Οι τίτλοι σεμιναρίων αναρτώνται στην ιστοσελίδα: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

.


οι αιτήσεις για τα ανοικτά σεμινάρια [ένδειξη με πράσινη κουκίδα] γίνονται στην 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ





30/09/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: ‘Κάρτες τήρησης ωραρίου εργασίας προσωπικού ΠΓΝΛ’                        Το ΔΣ του Σωματείου...