Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_«ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ»

Λάρισα, 28-02-2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων εκπονεί τη μελέτη με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» σύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν. 3316/2005. 

  • Βασικό αντικείμενο της μελέτης είναι η κατάστρωση ενός Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, με βασικό κριτήριο την κυκλοφορία και τις μετακινήσεις εν γένει στο σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου.
  • Ζητούμενο, είναι να δοθούν λύσεις σε μια σειρά από προβλήματα λειτουργίας, περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής για κατοίκους, εργαζομένους και επισκέπτες, όπως αυτά διαμορφώνονται από τις κυκλοφοριακές συνιστώσες (ΙΧ, βάδισμα, ποδήλατο, μέσα μαζικής μεταφοράς, στάθμευση οχημάτων και γενικότερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της πόλης).
  • Η μελέτη θα περιέχει το στρατηγικό και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Δήμου Λαρισαίων αναφορικά με τις μεταφορές με χρονικό ορίζοντα 15 ετών.
Κατά την εκπόνηση της μελέτης θα γίνουν εργασίες απογραφής, θα συμπληρωθούν ερωτηματολόγια, θα υποβληθούν αιτήματα και επισημάνεις από τους ΠΟΛΙΤΕΣ, τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ και τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ και όλους τους ΦΟΡΕΙΣ του Καλλικρατικού μας Δήμου και θα συγκληθεί δημόσια διαβούλευση κατά την υποβολή των προκαταρκτικών προτάσεων από την ανάδοχο μελετητική ομάδα με όλους τους παραπάνω. 

Το Σωματείο Εργαζομένων συμμετέχει ενεργά στο πλαίσιο βελτίωσης της καθημερινότητάς μας και σας ενημερώνει, ότι το ερωτηματολόγιο ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου: http://www.larissa-dimos.gr/new/ και στη συνέχεια συμπληρωμένο ν’ αποσταλεί στο astikikin@larissa-dimos.gr Όσοι συνάδελφοι/φισσες ενδιαφέρονται θα πρέπει να το αποστείλουν ΑΜΕΣΑ και μέχρι τις 03-03-2015. 

Πέρα του ερωτηματολογίου, μπορείτε να υποβάλλετε προτάσεις τόσο για το χώρο εργασίας μας όσο και για την πόλη γενικότερα μέσω email στο: somateiopgnl@uhl.gr, με μήνυμα στην ομάδα μας στο facebook: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ σε κάποιο μέλος του Προεδρείου: Λαρίσης Κ., Τσολάκη Αικ., Νάκος Χρ. ή με απλό σημείωμα στο Γραφείο του Σωματείο [παράδοση σε άτομο ή ρίξιμο κάτω από την πόρτα]. 

ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  


Για το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ.

ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Πρόεδρος

ΝΑΚΟΣ Θ.Μ. ΧΡΗΣΤΟΣ
Γενικός Γραμματέας

30/09/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: ‘Κάρτες τήρησης ωραρίου εργασίας προσωπικού ΠΓΝΛ’                        Το ΔΣ του Σωματείου...